Air Wick kan få hemmet att lukta som en underbar blomsteräng

februar 23, 2021

I ett hem finns det flera platser som kan vara i extra stort behov av en luftfräschare. Med luftfräschare kan man dölja odörer som man inte vill känna eller helt enkelt bara få ett rum att dofta extra gott. Det finns många olika sorter och de kommer i flera olika dofter för att kunna möta de behov och smaker som finns. En av de främsta tillverkarna av luftfräschare på marknaden är Air Wick, de har ett brett utbud som är gjort för att passa hemmets alla rum.

Subtil eller tydlig väldoft

I ett sovrum kan det vara bra att använda sig av lite mildare luftfräschare såsom doftpinnar eller doftljus. Genom att till exempel tända ett doftljus med lavendeldoft innan det är dags att sova kan man skapa en mysig atmosfär och göra det lättare att koppla av. I ett vardagsrum kan det finnas ett behov av att ha en lite tydligare doft som fyller rummet. Med automatiska dispensers fyllda med favoritdoften kan man alltid komma in i ett väldoftande vardagsrum som bjuder in till avkoppling eller sociala stunder. 

Med Air Wick kan man alltid ha ett välkomnande hem

I ett badrum finns nog det största behovet av att fylla rummet med väldoft. Det finns mycket som kan bidra åt det andra hållet med mindre behagliga odörer från exempelvis kattlåda, smutstvätt, avlopp och toalettbesök. För att hela tiden ha ett väldoftande badrum kan man sätta in doftblock på en hylla eller i ett skåp. Man kan även komplettera med en spray då det finns extra behov för väldoft.

En spray kan också vara användbar i hallen då man väntar gäster och vill ge dom ett väldoftande välkomnande. Det kan även vara effektivt att placera ett doftblock i köket under diskhon vid soporna för att inte låta soplukten ta över utrymmet. På coolpriser.se hittar man ett brett utbud av väldoftande produkter från Air Wick till bra priser och med snabba leveranser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *