Biltransport i Stenungsund bärgar din bil

oktober 9, 2020

Det finns få positiva sidor av olyckor. I synnerhet i trafiken och egentligen oavsett vad olyckan innehållit. Det kanske “bara” är så att du fått plötslig och oväntad soppatorsk eller att du modigt nog trodde att du skulle ta dig längre på din tank än vad du klarade av. 

Vill det sig ännu värre har du kanske kört på något – eller någon. Ett rådjur kanske sprang rakt ut i vägen utan att du hade chans att bromsa i tid. Du valde att väja och krockade med ett räcket i kanten av vägen.  

Många scenarier är möjliga men poängen är den samma. Bilen står still och kan inte köras vidare. Kanske inte på lång tid framöver, eller någonsin. Men en sak är säker. Du kan ju inte bara vaska bilen och lämna den där det stannade. Det skulle ta brist på sopsortering till en helt ny nivå. Ta istället fram din telefon, man har täckning nästan överallt nuförtiden, och ring närmaste biltransport och få din bil bärgad.  

När bilen ska skrotas

De goda nyheterna för dig är att det inte enbart är bilar som blivit stående vid vägkanten som du kan begära bärgning för. Det gäller även om du behöver skrota en bil som ska lämnas för sin sista vila som ett resultat av ålderdom och slitage. Den kanske inte ens går att köra till skroten, och även om en gör det – hur ska du ta dig hem igen? Förresten låter det inte sådär supersäkert att köra en bil som är redo för skrotning heller.  

Beställ bärgning så kommer bärgningsmänniskorna hem till dig och hämtar bilen i fråga. Snabbt och lätt är det avklarat. Hoppas inte du är alltför fäst vid din bil för bärgningsarbetet går både fort och är effektivt. Fråga bara en biltransport i Stenungsund. Du hittar mer info här: https://www.jjsbilbargningab.se/