Intyg på bestående invaliditet

juni 25, 2021

Det där fingret som du skadade i en olycka förra året, har aldrig blivit helt bra. Du har gjort allt precis som du skulle, med sjukgymnastik och allt. Men du får helt enkelt inte tillbaka samma funktion som du hade. Det som är svårt är att du skadat ett finger som du är i behov av på ditt arbete såväl som i ditt vanliga liv. Därför är det extra svårt att acceptera att det inte kommer bli bättre än så här.

Du bokar en tid med HR på ditt arbete och berättar hur du mår och hur det fungerar för dig. Som tur är så är det en mycket bra och förstående person, som har fått tjänsten hos ditt företag. Och dessutom vet du om att din chef är lika bra, så du är inte orolig. Men först och främst får du beskedet att ordna ett intyg på din funktionsnedsättning. En nedsättning som kan klassas som invaliditet, även om den inte är så pass allvarlig att du behöver något hjälpmedel.  

 

 

Utbetalning och underlättande åtgärder

Efter en sökning på invaliditetsintyg hittar du en länk till https://www.ortopederna.com/. Du kontaktar dem och får ganska snabbt en tid. Det visar sig att du får en högre grad av invaliditet än du trodde och känner dig nöjd med att det blev utrett. Intyget skickar du in till din olycksfallsförsäkring och även till din arbetsgivare. Därefter sker något som du inte hade kunna hoppas på i din dröm.

Med hjälp av intyget och en välvillig arbetsgivare får du allt vad du behöver inom underlättande åtgärder på din arbetsplats. Du får utrustning som hjälper dig och även en anpassning av dina arbetsuppgifter. Utan inkomstbortfall. Dessutom får du en utbetalning från din försäkring, som gör att du kan anpassa ditt liv även utanför arbetstid. Och HR får en blomsterbukett.

4 Replies to “Intyg på bestående invaliditet”

 1. My spouse and i have been very satisfied Peter managed to conclude his studies because of the ideas he grabbed from your
  blog. It’s not at all simplistic just to choose to be giving away secrets that some people could have been selling.
  Therefore we take into account we need the blog owner
  to be grateful to because of that. The type of explanations you made, the straightforward website navigation, the friendships you make it easier to create – it is
  many fantastic, and it’s leading our son in addition to our family do think this idea is brilliant,
  which is certainly quite essential. Thank you for all
  the pieces!

  Also visit my homepage: CoolEdge Portable AC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *