Skaffa ett eget Spikeball för att kunna spela det roliga och utmanande spelet

december 28, 2021

advertorial

Spikeball är ett underhållande och utmanande spel som är perfekt att ha med sig ut i trädgården eller till stranden. Det enda man behöver är ett spikeball-set som består av ett runt nät som står på låga ben samt en boll. Det är ett spel som kräver både fokus, bollkänsla och snabbhet så det är väldigt roligt att spela med vänner och/eller familj. Kan man inte vänta till dess att temperaturen blir mildare utomhus så kan man även spela Spikeball inomhus, så länge det är tillräckligt högt i tak och att man har yta att röra sig samt slå bollen utan att man riskerar att förstöra något i rummet. 

Hur spelar man Spikeball?

Vanligtvis spelar man i två lag med två personer per lag som ställer sig på varsin sida det runda nätet och spelet går sedan ut på att man ska vinna poäng genom att motståndarlaget inte lyckas slå tillbaka bollen via nätet. Man använder bara händerna för att slå bollen i nätet så att den studsar upp och det är då motståndarlaget ska slå tillbaka den.

image

Man kan även passa bollen inom laget två gånger (men inte fler) innan man spelar bollen ner i nätet så att turen går över till det andra laget igen. Innan man startar så kan det vara bra att bestämma hur många poäng man ska ta per set samt hur många set som ska spelas. 

Bra priser och snabba leveranser 

https://dingadget.se/spikeball-spel-med-3-bollar kan man beställa sitt alldeles egna Spikeball spel som innehåller allt man behöver för att börja spela, plus två extra bollar och en förvaringspåse så att man enkelt kan ta med sig spelet dit man ska. DinGadget.se erbjuder mycket bra priser och man kan även hitta många fler roliga och utmanande spel både för inomhus- och utomhusbruk. Tack vare DinGadget´s snabba leveranser så behöver man inte heller vänta speciellt länge på sitt roliga spel.