Uppdatera höstgarderoben med kläder från Only

august 31, 2021

Efter en lång underbar svensk sommar måste vi nog tyvärr inse att vi går mot mörkare och kallare tider. Det kan göra att man känner sig lite deppig men inget ont som inte har något gott med sig, för vad betyder kallare väder? Jo, att man behöver varmare kläder. Det är alltså dags för shopping, något som de flesta människor uppskattar och blir glada av. 

Hur klär man sig då snyggt men samtidigt varmt? Att man behöver en varm jacka eller kappa, kanske i fuskpäls, ull eller dun är ju självklart, men annars då? Vad behöver man mer? Kanske lite Only kläder?

Jeans

Det känns kanske tråkigt att behöva dölja de där brunbrända benen man jobbat så hårt på under sommaren. Samtidigt är det ju så otroligt snyggt med de mest klassiska byxorna av alla, nämligen jeans. Jeans har funnits i ett par hundra år och använts av allt från arbetare i gruvor till de mest trendmedvetna. 

Jeans finns i en mängd olika modeller och färger. Det har varit modernt med väldigt pösiga jeans i 80-tals modell ett tag men nu börjar trenden vända. I höst är det riktigt tajta jeans som gäller. Gärna i någon nyans på denimskalan och inte färgade jeans. Midjan ska vara hög och benlängden ungefär till anklarna. Både med och utan slitningar är ok.

Vad är snyggt till jeans?

Egentligen är väl svaret i princip allt, men vissa kombinationer kan skapa olika uttryck som man vill förmedla. Något som är väldigt snyggt och dessutom trendigt är stora skjortor i rutmönster, gärna i flanell. Vi känner igen dessa skjortor i från 90-talets grunge och de är nu moderna igen. För den som vill vara mer kvinnlig rekommenderas en klassisk vit blus eller skjorta eller kanske en blommig topp. Något som också är snyggt till jeans är kavaj, varför inte en blommig?