Anlita proffs för kontorsstädning

Anlita proffs för kontorsstädning

marts 27, 2020

Att komma till ett rent kontor är nästan lika viktigt som att komma hem till ett städat hem. På kontor samlas ofta damm lätt bland datorerna, pärmar och papper. Det är inte bara viktigt för trivseln att hålla det städat och rent utan också för själva inomhusluften. Människor som har allergier, astma eller känsliga luftrör kan lätt känna av om det blir damm och partiklar inomhus. Därför är det också oerhört viktigt att det kontinuerligt blir städat. Om man driver eget har man ofta fult upp med olika sysslor som rör företaget och då kan det vara väldigt skönt att ta in experter som sköter städningen. Då kan man själv göra det man bäst på och låta proffs sköta städningen som oftast går mycket snabbare också än om man ska göra det själv. 

 

Stockholm Allstäd är ett företag i Stockholm som sysslar med kontorsstädning. De har vad som krävs för att genomför städningar på alla möjliga slags kontor, stora som små. De jobbar alltid väldigt kundanpassat och skräddarsyr varje städuppdrag så det passar för just den kunden. Det fina när man anlitar ett städföretag är också att man inte behöver anlita någon vid samma tidpunkt eller lika ofta året om utan man kan till exempel beställa fler städtillfällen under vår och höst för att inte ha städning alls under sommaren när de flesta är på semester. 

 

Stockholm Allstäd, http://www.stockholmsallstad.se/

kan utföra allt som krävs och kan såväl putsa fönster och skura golv som att vattna blommor och tömma papperskorgar. Företaget utför dessutom många olika slags städuppdrag vilket gör att man kan anlita dem vid fler tillfällen som vid flytt- eller hemstäd. Man ska också tänka på att städning går under RUT-avdraget vilket är toppen. På företagets hemsida finns dessutom en kalkylator för hemstädning, där man kan fylla i hur många kvadrat som ska städas, därefter får man svar direkt vad det kostar inklusive moms och RUT-avdrag.