Är kontinentalsäng din nästa sängmodell?

Är kontinentalsäng din nästa sängmodell?

januar 28, 2020

För att sova så optimalt som möjligt bör man skaffa en säng som uppfyller de krav och behov man har. Vill man ha en kontinentalsäng, en ställbar säng, en sängram med förvaring, en ramsäng eller en bäddsoffa? Bor man på en väldigt begränsad yta så kan det vara väldigt bra med en säng som har inbyggd förvaring, eller en bäddsoffa om man bor så litet att det inte finns plats till både säng och soffa. Är man två stycken kan en kontinentalsäng vara en bra investering eftersom det kan finnas möjlighet att välja olika fasthet tack vare att de oftast har flera madrasskikt. En ställbar säng är bra om man till exempel ligger och läser mycket i sängen eller är i behov av att höja benen eller huvudet då man ligger ner. När man har hittat en modell man tycker om som möter de behov man har så ska man även tänka på att beställa rätt fasthet. Om man är väldigt lätt bör man ha en mjukare madrass eller säng medans man bör ha en fastare om man väger mycket.

Hos battrenatter.se hittar man flera olika sorters sängmodeller och bäddsoffor. De har sängstorlekar från 90×200 ända upp till 210×210, allt för att det ska finnas något för alla smaker. För att man ska känna sig extra trygg i sitt köp lämnas även 100 dagars sovgaranti. Är man osäker på vilka behov man egentligen har samt vilken säng som passar bäst så kan man kontakta kundservice och få professionella tips och råd, de finns tillgängliga alla dagar i veckan för att kunna hjälpa till med frågor och funderingar. 

Hitta sängen som passar dig och säkerställ att du får god sömn många år framöver. Det är en investering som gör att du blir mer effektiv på arbetet, orkar mer på fritiden och därmed får en ännu bättre livskvalitet.