Bra magasinering i Uppsala

november 27, 2020

Om man köper en ny bostad och ska börja med att renovera den så kan det underlätta att slippa ha hela bohaget i bostaden samtidigt. I vissa fall kan man inte sitta på två boenden samtidigt. Kanske behöver man få låna sovplats hos familj eller vänner, vilket sällan brukar vara något problem även under en lite längre tid. Men bohaget kan det däremot vara svårare att få plats med. 

Då finns det en mycket bra lösning som heter magasinering. Man kan antingen hyra en yta eller hyra pallplatser där man kan förvara sitt bohag. Och det kan vara under kortare tid eller en lite längre period, en trygg och betydligt billigare lösning än att sitta på en bostad till.

 

Överlåta till proffsen

När man väljer en magasinering i Uppsala så kan man antingen köra dit sina saker själv eller i vissa fall låta den flyttfirman som innehar magasinet ta hand om bohaget. Många väljer att själva packa ner sina saker och sedan kommer flyttfirman och hämtar. Bohaget placeras på en lämplig plats i magasinet och sedan inväntas besked på när bohaget ska transporteras till slutadressen. 

 

 

Själv kan man istället fokusera på att renovera sin bostad och slippa tänka på något som har med flytt att göra. Det enda man får tänka på är att magasinering endast är för sådant som tål att stå en längre tid. Krukväxter och mat får förvaras på annat sätt. Behöver man något i bohaget under tiden så går det oftast att lösa.

 

Avrop vid hämtning

Då man vill ha sina magasinerade saker så är det bara att kontakta företaget som har magasineringen och be dem om en uttransport. Tillsammans bokar man in en dag och tid samt adressen dit bohaget ska. Sedan är det bara att invänta transporten för uppackning. Och därmed är flytten slutligen färdig och avklarad smidigt.