Effektivt lagerarbete i Varberg

juli 26, 2021

En vikarie på lagret är inte alltid lätt att få tag på. Den ordinarie personalen är van och kan sortimentet, och de kan köra truck och sköta datorer. Tar du in en feriearbetare ställer det till trassel, för där finns ingen som kan lära upp en ovan person.

Det finns lagerproffs du kan hyra in istället. Anlita en rutinerad lagerarbetare som hoppar in i allt förekommande lagerjobb under den tidsperiod du behöver. Främst gäller det kanske semesterledigheten, men även vid sjukdomsfall eller föräldraledigheter kan det behövas förstärkning.

Truckkort är en självklarhet

Man måste ha en viss ålder och giltigt truckkort för att försäkringar ska gälla när man jobbar på ett lager. Därför är det bra att hyra in någon som uppfyller alla krav när det gäller lagerarbete. Man bör också vara van vid alla lastningsrutiner och känna till regler för till exempel farligt gods.

Det är inte så lätt att stapla pallar på höjden, så truckvana är en nödvändighet. Även viss tillsyn av trucken kan vara viktig att känna till. Lagerarbete i varberg är en tjänst du kan hyra in när du behöver förstärkning på lagret. Länktips: http://ullared.farmartjanst.se/

 

Pigga och rutinerade lagerarbetare

Vid arbetstoppar kan det behövas extra folk, och du får all den hjälp du behöver genom att bara prata med en uthyrningsfirma. Du får ett gäng pigga och arbetssugna proffs på lagerarbete som hugger i där det behövs bäst. Det kan vara svårt att planera allt i förväg, så det är bra att du kan få snabb förstärkning när det krävs.

En extra stor och brådskande order som ska plockas, packas och skickas kan i oturliga fall dyka upp samtidigt som personalen har semester eller är sjuklediga, men även detta går att lösa. Det är en bekväm lösning för en arbetsgivare som håller nere kostnaderna för fast personal och trimmar organisationen.