För dig som vill utforska

För dig som vill utforska

oktober 26, 2019

Att vilja utforska sin sexualitet är något naturligt. Många tänker att det är något som hör till tonåren. Och under tonåren brukar man utveckla en sexualitet, men man kan fortsätta att utforska den genom hela livet. 

 

Det kan för många kännas spännande att testa på nya saker. Det kan du göra antingen tillsammans med en partner eller ensam. Det är bara du själv som sätter gränserna. Om du väljer att utforska tillsammans med din partner är det såklart viktigt att sätta gränserna tillsammans. Man ska aldrig göra något inte båda känner sig bekväma med.

 

 

Massvis med leksaker och tillbehör

 

Den som aldrig testat på någon typ av sexleksak kommer antagligen bli förvånad över hur mycket det finns att välja mellan. Det finns sexleksaker för både honom och henne. Ni väljer tillsammans vad ni är intresserade av att testa. Men en bra idé kan vara att börja lite försiktigt så ni inte blir avskräckta. 

 

Sex är något som ska vara kul och skapa njutning för båda. Sexleksaker kan även hjälpa till att tända gnistan igen. Om man haft en period när man inte riktigt känt samma lust som tidigare kan det vara så enkelt som att man är lite uttråkad och behöver testa på något nytt.

 

Osäker på vad man ska välja

 

Visst kan det kännas svårt om man är nybörjare inom området och inte ens vet vad hälften av sakerna används för. Då kan man faktiskt ta hjälp av internet och läsa på lite innan. Du kan antingen läsa recensioner av andra eller så finns det en hel del bloggar och hemsidor som pratar om allt från nyheter till toppsäljare. Det kan vara till hjälp både för nybörjaren och för den som behöver lite extra inspiration. En idé är såklart också att testa dig fram. Till slut kommer du hitta något som passar för dig.